Lukjat!

9.4.2011

Loppaan blogini:(

Moi...

Loppaan blogini ku en ehi olee panfus ja panfu ei kiinosta hirveesti enää:(
 Mut piti julkasta tämmönen postaus teille:




Moooro pandat!

Nyt on eeennätys pooostaus! no ekaks hmm..On niin paljon asiaa. Mutta oo tehny muutamasta pandasta kortteja esim. Jenni2000, anskumurusta ja superman1 muitki on. Mut laitan ekaks yhen sit toisen sit kolmannen ja silleen! Ne kuvat jotka tulee niin ne saa....Palkinnon kuka on ekaks...


Anskumuru! Onnea! Ansku saa palkinnoks haastattelun ja 100 pk!!! Pk on pandakolikkoo! Mut onnee! Haluatteko kertoa minun kanssani tarinan? Sen pitää liittyy näihin kuviin eli keksikää noist kuvist joku tarina:



Aloitetaanpa se tarina silleen et kun oli kaunis päivä panfussa Kamaria näki jotain kamalaa kristallipallostaan..... Voitte sit jatkaa siit esim. Se oli Evron! Tai jotain semmost.Mut te saatte kopsata nää kolme jos haluutte laittaa ne esim lemmikki.se lemmikiks!



Jos on Kj jäsen ja pystyy niin. Mut ei saa vaittää että mä oon tehny ton hienon mustan koiran tai semmost! Sanokaa jooko mulle jos käytätte niitä! Koska ois kiva tietää että joku ottais mun tekemiä Kj kora kuvii lemmikki.se lemmikiks! Mun tyypin nimi on mussukka mut toiunen on mussukki. Mussukkilla en käy hirveesti. Mut  täs on vähä infoo lemmikki.sestä!

1. Onko ilmaista lähettää lemmikki.se tiimille viestiä?
   Vastaus: Olen lähettänyt itse monta kertaa ja se on ollut ilmaista joten se on ilmaista!

2. Mistä hevosia saa?
   Hevosia saa huutokaupasta.

3. Miten pääsee toisten päiväkirjaan jos siel on esim.jyymiöarvonta.

    Mene sen käyttäjän kotiin sitten siellä lukee päiväkirja niin sen kautta pääset päiväkirjaan.

Tos oli muutama inffo.

Ja seuraava panda oon...Kataomg! Onnea!!! Saat palkinnoksi 300 pk!! Onnea! Mutta täs ois muutama tervehdys esim. Kun aloittaa postauksen pandoille!

Moikkamoi pandapulleroiset!

Mooi pandat!

Heissan pandat!

Hola hola pandat! ( Tota vois käyttää x)

Tos oli vaa tommosii! Ja voitte samal osallistuu semmosen kilpailuun että keksitte jonkun super-lemmikkin esim: Lintu jonka laij on neitokakadu. Se neitokakadu on noin 17 senttiä. Se on valkoharmaa pää on valkonen vartalossa on vähän valkostsa ja harmaata paljon. Se pystyy varoittaa jos joku hyökkää ja sen superliike on et se pystyy muuttuuu näkymättömäks!

Noin esimerkiks. Mut otetaan semmonen juttu käyttöön et jos joku on tehny jotain ilkeetä tai jotain surullist on tapahtunut niin laitan jonku surunaama kuvan esim tämmönen:

Tommonen esimerkiks! Mut en suosittelis jos joku on haukkunu sua niin ei kande tehä mitään sarjista ainakaan mun mielest...Mut täs ois ssrjis.




Noi tos se on! On ollu kivaa teijän kaa elokuusta maaliskuuhun. Eli oon saanu kirjottaa teille blogitekstejä ja julkaissu kaikkee..Oon ollu teidän kaa 8 kuukautta ja se on ollu kivaa. Nyt tulee testi pitkästä aikaa!

Minkälainen Bolly olet? ( Ei saa kopsata ) Ja olen muokannut itse joitakin bolleja

1. Mikä on lempivärisi

a. Kaikki vaaleat

b. kaikki tummat

c. En tykkää mustasta ja harmaasta mutta muista pidän

d) Joku muu

2. Mikä on lempi vuoden aikasi

a) Kevät.

b) Talvi

c) Kesä

d) Syksy.

3. Mikä seuraavistä on siistein juttu

a) Nään satoja tähden lentoja

b) Näkisin metoriitin joka putois maan päällle.

c) Jos näkisin tähtiä ja kuun läheltä

d) Jos näkisin juoksevan omenan!

4. Mikä on panfun paras tapahtuma?

a) Gulliverin tulo!

b) Krucion hyökkäys

c) Troyn lettupuodin tulo

d) Piknik!

Sain eniten a:ta

Sain eniten b:tä

Sain eniten c:tä

Sain eniten d:tä

Ne pari mun tekemää oli ehk oudot. Mut täs on joku kaksi lemmmikkiäni lemmikki.sessä!













Toi toinen koira on voittanut pokaaleja ja rusetteja! Mut mul on oikeesti enemmän voitte mennä kattoo mun nimi on siel mussukka mul on myös mussukki mut en käy mussukkilla hirveesti mut mussukkalla joka kerta kun on koneel. Täs on joku mun keksimä tarina:
Olipa kerran tyttö panda joka löysi 100euroa. Sen tytön nimi oli Ella ( Ei sitä panfu bloggaaja tarkota ). Ella yritti selvittää kenen se on mutta kenenkään se ei ollut. Ella meni 100 euron kanssa kotiin. Siellä odotti hänen pikkuveljensä Aku. Aku kysyi miksi sinulla on tuo 100 euroa!? Ella vastasi löysin sen ja saan pitää sen koska se ei oo kenenkään. Aku huusi Ellan vanhemmille `Ella otti sata euroa joltain! Ellan vanhemmat tulivat ja Ella kertoi vanhemmilleensa siitä ja näytti Akulle sen jälkeen kieltä kun meni portaita ylös. Silloin Ellalle tuli viesti kännykkäänsä ja siinä luki Osta 100 eurollasi uuden laukun tai kännykän! Siinä alhaalla oli niistä kuva. Ellan mielestä tuon laukun sai 40 eurolla ja kännykän 30 eurolla! Ella ei vastannut siihjen viestiin. Ja meni syömään kun oli ruoka aika. Silloin koti puhelin soi ja Ella meni  vastaamaan ja puhelimesta kuului että osta ne kamat! Ella sulki puhelimen. Myöhemmin Ella sai tietää että Aku oli suunitellut kepposen ilmoittanut mainostajille msiitä ja sanonnut että kaverinsa soittaa ja sanoo osta ne kamat!

Noh nähää joskus tai lemmikki.sessä mun hahmon nimi on mussukki tai mussukka



Tassut

 mussukki

6 kommenttia:

  1. älä miks sua ei kiinnosta ookko zoomumbassa tee bliis tyyppi

    VastaaPoista
  2. EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH No oli kiva tavata suaki turvallista matkaa aalloilla eelämän sulllekki no nyt siis tää oli oma päätökseni hyvästit ja nähään viel joskus:)
    BY_EEEEXTRA SUURULLINEEN JUUSOOO

    VastaaPoista
  3. Hei surullista et loppaat blogis ku sul on viel nii paljo lukioit mut miten saat annettuu niit pandakolikoit???

    VastaaPoista
  4. muakaa ei kiinnosta paljoo aika kuluu moviestarplanettis ja gosupermodelissa

    VastaaPoista

Ois kiva jos jätät kommentin kun kerta luitkin tai laita jooko myös muutenkin mut roska tekstii älä jätä esim koskdokdiojidjmo tai älä kiroile tai kirjota mitään sopimatonta minun blogiini!:)