Lukjat!

29.3.2011

80 lukjaaX)

Moi pandat!

80 lukjaa! Wohoooo!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Jehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Onnea myös kuukauden bloggareille!! aRGH LATAUS PANDA EI PÄÄSTÄ SISÄÄN...Oho tuli vahingos isoil kirjaimil....Mut kukakohan tulee huhtikuun bloggareiks?? Teen täst postauksest pitkän ku sain 80 lukjaa! Puheenaiheeksi laitetaan:

Ensimmäiseksi luvassa:


                                                                 Panfu

Nyt kerron mitä Panfussa tapahtuu jos oot pudonnu kärryilt! Me voidaan menee kaupunkii lahjoittaa rahaa japanilaisille lapsille! 100 pandakolikkoa muutetaan euroiks ja sä voi antaa sen 100 pandakolikkoo kaupungis! Ja saatiin Lennyltä semmonen tehträvä et piristetään Pandabeardia! ÄRSYTTÄVÄÄ! Tyhma latauspanda ei päästä sisään:X Mut on lauantaihin asti lahjottaa 100 pandakolikkoo! Meen samal Pandabeardin luo.

Täs on vika aihe:

                                        lemmikki.se

Oon puhunu aik useesti...xD Mut se on ilmast ja kultajäsenyys siel ( KJ ) Maksaa vaa 2 euroo sä joudut ostaa sen Playpalin tai tekstaril. Kysy mult lisää jos et tajuu. Sä saat eka kultakolikoit sil ostat Kj jäsenyyden. Mä oon Kj jäsen! Mul on monta lemmikkii siel ja kaikkee. Jos haluut menee siihen paikkaan mis voi menee juttelee painat viestit ja sit siel ylä reunassa sen viestin ja kilpailen alla on se tuherrusseinä. Jos siihen tulee et sun pitäää vahvistaa sähköpostis mee sähköpostiin ja vahvista se sieltä.


No moikka pitäkää peukkua japanille!

Tassuttain
  mussukki

3 kommenttia:

Ois kiva jos jätät kommentin kun kerta luitkin tai laita jooko myös muutenkin mut roska tekstii älä jätä esim koskdokdiojidjmo tai älä kiroile tai kirjota mitään sopimatonta minun blogiini!:)